Hae tapahtumia

Ajankohta:

Ilmoita tapahtuma

Tapahtumat

26.05.2019 - 26.08.2019

Koko perheen Ruokapäivä 18.5.2019 Kurikan kampuksella

18.05.2019

Koko perheen Ruokapäivä 18.5. Kurikan kampuksella klo 10.00-14.00

Kurikan kaupunki järjestää lauantaina 18. toukokuuta, kansainvälisenä ravintolapäivänä koko perheen Ruokapäivän Kampuksella. Ilmaisen ja kaikille avoimen tapahtuman ovet ovat avoinna klo 10–14.

Tapahtumassa halutaan tuoda esiin erityisesti ruoan moniaistillisuus: ruoka maistuu mutta myös tuoksuu, tuntuu, näkyy ja kuuluu. Teemaan liittyen Kampuksen yläkertaan luodaan tila, jossa tutustutaan ruoan keinoihin vedota eri aisteihimme. Lapsille on puolestaan tarjolla varhaiskasvatuksen järjestämä moniaistillinen ravintola, jossa tutustutaan ruoan ominaisuuksiin leikin ja kokeilun kautta.

Ruokapäivän ohjelmassa näkyy vahvasti myös lähiruoka. Kampuksen sisäpihalla omia tuotteitaan myyvät REKO-lähiruokatuottajat. Kampuksen yläkerran aulasta löytyy kakkubuffet, josta voi ostaa erilaisia kakkuja maisteltavaksi.

Hinta: 12,50€ / aikuinen, alle 10v 1€/ikävuosi

Ruokaelämysten lisäksi tapahtumassa on tarjolla myös liikunnan riemua. Liikuntatoimi järjestää muun muassa seinäkiipeilyä ja temppuradan.

Ensimmäistä kertaa järjestettävällä Ruokapäivällä halutaan tuoda esiin monipuolista kurikkalaista osaamista ruoan saralla ja tarjota kaupunkilaisille mahdollisuus kokoontua yhteen hyvän lähiruoan äärelle Kampuksen viihtyisään ympäristöön.

Mainos liitteenä

Näytä tapahtumalistaus