Hae tapahtumia

Ajankohta:

Ilmoita tapahtuma

Tapahtumat

23.02.2019 - 23.05.2019

Kurikan hankintafoorumi 19.2.2019

19.02.2019

Kurikan hankintafoorumi

Tervetuloa kuulemaan Kurikan kaupungin ja JIKin hankinta-asioista 19.2.2019. klo 17.30 alkaen Kurikan Kampukselle

Kaupungilla ja JIK:llä on vuosittain monia hankintalain mukaan kilpailutettavia hankintoja. Tämän lisäksi on paljon hankintalain alittavia ostoja. Näitä pienhankintoja kilpailutetaan kevyemmin ja myös suoranhankintoja tehdään jonkin verran. Nämä ovat niitä hankintoja, joissa pienikin yritys pystyy helpolla tulla huomioiduksi.

Toivotamme siis niin pienet kuin isommatkin yritykset, alalta kuin alalta mukaan kuulemaan Kurikan kaupungin ja JIK:n hankintojen käytännöistä, miten ja mistä saa tietoa hankinnoista, miten yritykset voivat olla mukana sekä paljon muuta yleistä asiaa hankinnoista. Illan lopuksi herätellään yrityksiä yhteistarjousten tekoon.

Uutta!

Uutena hankintafoorumin ohjelmassa on yritysesittelyt.

Ilmoittaudu esittelemään yrityksesi ja tuottamasi tuotteet ja palvelut ostajille, aikaa on 2 minuuttia/yritys. Kaupungin ja JIKn edustajien lisäksi myös muut yrittäjät kuulevat esittelysi, hyödynnä siis verkostoituminen. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta!

Illan ohjelma:

  • Kurikan kaupunki: hankintakäytännöistä hankintaan, tapetilla muun muassa tilapalvelut, kunnallistekniikka, erilaiset muut palvelut, rakentaminen, sivistys ja vapaa-aika ja monet muut hankinnat

     

  • JIK ky: tapetilla pienhankinnat, palvelusetelituotteet ja miten päästä palveluseteliyrittäjäksi

     

  • Yritysesittelyt ostajille 2 min/yritys: Kerro yrityksestäsi, tarjoa osaamistasi, tuo yrityksesi esille!

     

  • Yritysten yhteistarjoukset: mahdollisuus isompiin kauppoihin yhdessä naapurin kanssa, miten se tehdään?               

 

Keskustelua!

 

Ilmoittaudu iltaan 15.2.2019 mennessä ja halutessasi yrityksesi esittelyyn mieluiten lomakkeen kautta http://bit.ly/kurikanhankinta tai  tarja.sandvik@kurikka.fi puh. 044-3355317

 

Näytä tapahtumalistaus