Hae tapahtumia

Ajankohta:

Ilmoita tapahtuma

Tapahtumat

17.01.2019 - 17.04.2019

Informaatiotilaisuus elintarvikkeiden suoramyynnin ja jatkojalostuksen aloittamisen vaatimuksiin

09.01.2019 - 16.01.2019

Informaatiotilaisuus elintarvikkeiden suoramyynnin ja jatkojalostuksen aloittamisen vaatimuksiin

 

Kouluttajana JIK- terveysvalvonnan johtaja Virpi Ala-Risku

kasvikset, leivonnaiset ja muut elintarvikkeet

ke 9.1.2019 klo 18-20 Yrityspalvelupiste Formun kokoustila (Keskuspuistikko 14, 61330 Kurikka)

maito, liha, muna

ke 16.1.2019 klo 18-20 Yrityspalvelupiste Formun kokoustila (Keskuspuistikko 14, 61330 Kurikka)

 

Tilaisuuksien sisältö

  • toiminnan aloittaminen
  • tarvittavat lomakkeet, luvat ja ohjeistukset
  • koska tarvitaan elintarvikehuoneisto (à huoneiston vaatimukset, millaista on hygieeninen toiminta…)
  • miten toimitaan, jos myymälässään myy toisen tuottajan elintarvikkeita
  • vaatimukset eri elintarvikelajeihin
  • lihankäsittelytilan perustamiseen liittyvät vaatimukset
  • viranomaisvaatimukset henkilöstölle
  • muut yleiset vaatimukset

Ilmoittautumiset 2 päivää ennen tilaisuutta https://www.webropolsurveys.com/S/85E677B2B01CF441.par

Lisätietoja: Pirjo Tammela, maaseutuasiamies, Kurikan kaupunki,

                    0500-234441, pirjo.tammela@kurikka.fi

Järjestäjänä Kurikan kaupunki ja Ilmajoen kunta

Näytä tapahtumalistaus