Hae tapahtumia

Ajankohta:

Ilmoita tapahtuma

Tapahtumat

18.11.2017 - 18.02.2018

Työkaluja myyntiverkoston luomiseen paikallisille elintarviketuottajille ja –yrityksille

15.11.2017

Työkaluja myyntiverkoston luomiseen paikallisille elintarviketuottajille ja –yrityksille

Aika: 15.11. klo 18.30
Paikka: Yrityspalvelupiste Formu (Keskuspuistikko 14, Kurikka)

Paikalliset lähituotteet kiinnostavat ammattikeittiöitä ja tukkuja. Keskeinen kysymys paikallisen elintarvikeyrittäjän näkökulmasta onkin, miten omat tuotteeni pääsisivät osaksi näiden ostajien valikoimia, miten lähteä liikkeelle ja mitä pitää ottaa huomioon. Jouhevan yhteistyön pohjana on, että tunnetaan eri osapuolten toimintatavat ja tullaan toistensa kanssa tutuiksi. Työkaluista tulee kertomaan Päivi Töyli Turun Yliopistosta. Hänen työpisteensä sijaitsee Seinäjoen yliopistokeskuksessa, jossa työtehtävät liittyvät valtakunnalliseen lähiruoan arvoketjuun ja pk-elintarvikealan kehittämiseen sekä alan näkyvyyden lisäämiseen.

Maksuton tilaisuus järjestetään yhteistyössä EP:n maakuntakorkeakoulun ja Seinäjoen yliopistokeskuksen kanssa.

Lisätietoja Tarja Sandvik EP:n maakuntakorkeakoulu/SeAMK puh. 040 680 7180 tarja.sandvik@seamk.fi  Ilmoittautumiset: https://urly.fi/Oup

Tutustu muihin Yrityspalvelupiste Formun maksuttomiin tilaisuuksiin >>

Näytä tapahtumalistaus