Hae tapahtumia

Ajankohta:

Ilmoita tapahtuma

Tapahtumat

28.04.2017 - 28.07.2017

Yrityksen hallitukseen asiantuntijajäsen –kuka ja miten

25.04.2017

Sijainti: Yrityspalvelupiste Formu (Keskuspuistikko 14, Kurikka)

Yrityksen hallitukseen asiantuntijajäsen –kuka ja miten?

Yrityspalvelupiste Formussa 25.4.2017 klo 17.30-20.30

Nykyään yhä useampi pk-yritys käyttää ulkopuolista hallitus- tai asiantuntijajäsentä. Ulkopuolinen asiantuntijajäsen tuo yritykseen arvokasta osaamista, käytännön näkemystä sekä yrityksen eri vaiheisiin tarvittavaa eritysosaamista, riippuen siitä, mitkä yrityksen tarpeet kulloinkin ovat. Joskus se voi korvata ulkopuolisen konsultin käytön. Tule kuuntelemaan millaista toiminta on ja pohtimaan, sopisiko toiminta sinun yritykseesi. Osallistuminen ei velvoita jatkotoimenpiteisiin.

Voit tutustua linkin takaa Pohjanmaan Hallituspartnerit ry:n toimintaan: https://pohjanmaa.hallituspartnerit.fi/

Ohjelma

  • Elina Varamäki Seinäjoen ammattikorkeakoulusta selvittää etelä-pohjalaisten yrittäjien kokemuksia hallitustyöskentelystä tutkimuksen valossa. Varamäki omaa myös kokemusta useiden yritysten hallituksissa.
  • Erkki Petäjä Solutum Oy:ta kertoo hallitustyön käynnistyksestä ja Hallituspartnerin välityspalvelusta – miten pääsee alkuun, mitä se maksaa ja miten se yritystä hyödyttää.
  • Jari Isohella Maiseri Oy:sta tuo kurikkalaisen kokemuksen esille, miten Maiseri on hyödyntänyt ulkopuolista asiantuntijajäsentä   

Illan järjestää SeAMK:n maakuntakorkeakoulu ja Yrityspalvelupiste Formu.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: tarja.sandvik@seamk.fi. Linkki ilmoittautumiseen: http://bit.ly/2laZsdz

Tutustu myös muihin Yrityspalvelupiste Formun maksuttomiin tilaisuuksiin >>

Näytä tapahtumalistaus