Kesätyö 2019

Kurikan kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavina 3.3.2019 mennessä.

Kesätyöntekijäksi voidaan valita kurikkalainen nuori, joka on syntynyt vuonna 2003 tai aikaisemmin.

Kesätyöpaikkoja, joiden pituus on pääsääntöisesti neljä viikkoa, on tarjolla mm. seuraavilla aloilla: ympäristönhoito, rakennusten kunnossapito, kirjastotyö, kulttuuritoimi, liikennepuisto-ohjaus, urheilu-kouluohjaus ja uimaopetus. 

Nuorisotoimi tarjoaa lisäksi monipuolista kesätyötä Jurvan alueella (urheilukerhonohjaus, toimitsijatyöt)  Kesätyön pituus on 2 vkoa.

Kulttuuritoimi palkkaa kolme kulttuuria harrastavaa kesätyöntekijää, joista kahden on oltava yli 18 vuotiaita.  Lisäksi kulttuuritoimen kesätyöntekijän tulee olla esiintymistaitoinen, itsenäisesti toimiva sekä pystyttävä kulkemaan omalla kuluneuvolla koko Kurikan alueella.

Kirjaston kesätyöntekijälle eduksi luetaan kokemus asiakaspalvelusta ja Aurora-kirjastojärjestelmästä.

Nuorisotoimen leiriohjaajalle eduksi katsotan reippaus ja kokemus lasten kanssa toimimisesta. Urheilukoulun ohjaajalla eduksi katsotaan ajokortti (väh. B), liikunnallisuus ja lajituntemus.

 

Uimaopettajalta toivotaan uimaopettajan ja uinnin valvojanpätevyydet tai uinnin harrastuneisuutta. Eduksi katsotaan 18 vuoden ikä sekä Jurvassa toimivalta uimaopettajalta oman auton käyttömahdollisuus.

Pääsääntöisesti ympäristöhoidon tehtäviin nuori voidaan valita kahtena kesänä.

Kesätyöntekijöiden valinta suoritetaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.  Haastattelut ja valintaehdotukset tekee Barona Oy.  Haastattelut tehdään ensisijaisesti videohaastatteluna.  Myös perinteinen haastattelu on mahdollista.

Kesätyötä haetaan Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi . Hae avainsanalla: Kurikka).  Paperisia hakulomakkeita on saatavilla Kurikan kaupungin kirjastoista, joihin lomakkeet myös palautetaan.

Lisätiedot: henkilöstöpäällikkö Elise Rantanen, elise.rantanen@kurikka.fi tai 040 536 8042.

 

Kesätyö 2019 hakulomake (paperinen)