Kurikan kaupungin tilojen vuokraushinnat

 

Esimerkkejä vuokrahinnoista

Koulujen liikuntasalien jatkuvat viikkovuorot ovat maksuttomia, jos toiminta on suunnattu alle 18-vuotiaille tai yli 65-vuotiaille. Aikuisikäisille eli 18–65-vuotiaille suunnatun toiminnan viikkovuoron hinta on tällä hetkellä 5 euroa/tunti. Viikkovuorot ovat käytössä koulujen normaaleina toiminta-aikoina.

Yksittäisille varauksille on erillinen hinnasto. Esimerkiksi koulujen loma-aikana liikuntasalissa yhdistyksen järjestämän 1 tunnin pituisen tilaisuuden vuokra olisi paikasta riippuen 30 – 52 euroa. Vuokra on näissä tapauksissa korkeampi, koska loma-aikoina salien käytöstä tulee lisätyötä esimerkiksi kiinteistönhoitajille. Yrityksille vuokrattaessa tilavuokriin lisätään 10 %.

Nuorisotaloja saa maksutta käyttöön, kun toiminta on tarkoitettu alle 18-vuotiaille. Muulle toiminnalle vuokrahinta on 5 €/tunti. Kurikan yhteiskoulun auditorion tai D-aulan saa vuokrattua 40 euron kertamaksulla ja Päiväkoti Kunnannupun auditorion tai Jalasjärven koulukeskuksen aulan 25 eurolla.

Kaupungintalon ja Jalasjärvitalon kokoustilat ovat käytettävissä maksutta. Varaustilannetta voi tiedustella kaupungin vaihteesta.

 

Vuokrahintojen päättäminen

Vuokraushinnoista päättää se kaupungin toimija, joka on vuokrannut tilat sisäisesti. Koulujen vuokrista päättää sivistyslautakunta ja muiden liikunta- ja nuorisotilojen vuokrista vapaa-aikalautakunta. Sosiaali- ja terveystoimen rakennusten, esimerkiksi Palveluportin, vuokrahinnoista päättää JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä.

Vuokrahintojen muuttaminen vaatii aina erillisen päätöksen. Vuokrat eivät siis nouse automaattisesti esimerkiksi vuoden vaihtuessa.