Palveluseteli yli 65-vuotiaiden ohjattuun ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun

Palveluseteli on tarkoitettu Kurikan kaupungin asukkaalle, joka täyttää kyseisenä vuonna 65 vuotta tai enemmän. Palvelusetelin saaja sitoutuu ohjattuun ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun, jonka vaikuttavuutta seurataan erilaisilla mittareilla.

Palveluseteli haetaan ennen palvelun aloittamista Kurikan kaupungilta erillisellä lomakkeella. Käsittelyaika on korkeintaan kolme viikkoa.

Palvelusetelin arvo on 10 euroa. Hakijalle voidaan myöntää kaksi kertaa vuodessa 40 palveluseteliä, eli yhteensä 80 palveluseteliä vuodessa. Käytännössä hankittava palvelu maksetaan osittain palveluseteli- ja omavastuuosuuksina.

Palveluseteli myönnetään kuusi kuukautta kestävään palveluun, eli halutessaan palveluntuottajaa voi vaihtaa puolen vuoden välein.

Palvelusetelin saaja ottaa itse yhteyttä valitsemaansa palveluntuottajaan, joka on hyväksytty palveluntuottajaksi. Kaupungin hyväksymistä palveluntuottajista on luettelo Kurikan nettisivuilla ja neuvonnassa.

Palveluntuottaja laskuttaa kaupunkia käytettyjen palvelusetelituntien mukaisesti.

Palveluseteli on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää ainoastaan myöntämispäätöksessä mainittuun tarkoitukseen. Palvelusetelin myöntämisestä päättää Kurikan kaupunki.

  • Hyväksytyt palveluntuottajat, tilanne 16.8.2018

 

Tämän sivun ohjeet tulostettavassa muodossa

 

Lisätietoja:
Annukka Siltakorpi
vs. liikuntatoimen päällikkö
puh. 0400 273 960
annukka.siltakorpi@kurikka.fi