Tiedote: Kurikan Asu ja Elä -tapahtuma saavutti kävijäennätyksen

Kurikan Asu ja Elä -tapahtuma saavutti kävijäennätyksen

Yhdeksättä Asu&Elä-tapahtumaa vietettiin viime viikonloppuna Kurikassa.  Kaksipäiväisessä tapahtumassa 16 kotia ja kaksi kaupungin päiväkotia avasivat ovensa vieraille.

Kohteina oli muun muassa neljä pohjalaistaloa, kotisirkkatila, asuntomessuilta siirretty omakotitalo ja osuuskaupasta remontoitu lapsiperheen koti. Kohteiden vieraskirjoihin kertyi yhteensä 7985 nimeä.  Lauantaina 9.9. eniten nimiä kertyi Niina ja Pasi Pohjois-Koiviston vieraskirjaan. He ovat rakentaneet laakeaan pohjalaismaisemaan saunamiljöön.

– Vieraskirjassa oli 740 nimeä, eivätkä kaikki edes nimeänsä kirjoittaneet. Kävijät olivat hyvällä tuulella ja kiinnostuneita aikaansaannoksistamme, kertoo kohteen isäntä Pasi.

Sunnuntaina 10.9. suurimman suosion sai Helka ja Yrjö Koiviston vanha Rinta-Valkaman pohjalaistalo. Sen vieraskirjaan kertyi 813 nimeä. Tapahtuman lähtöpisteissä Kurikan yhteiskoululla ja Jalasjärven Koulutuskeskus Sedulla kävijöitä viikonlopun aikana oli yhteensä 1219.

– Olemme erittäin tyytyväisiä viikonlopun antiin, sillä epävakaasta säästä huolimatta väkeä oli ennätysmäärä liikkeellä molempina päivinä heti aamusta alkaen. Tapahtuma on odotettu - se kävi jo ennen tapahtumaa vahvasti ilmi, iloitsee  tapahtumaa luotsaava Kurikan kaupungin yritysasiamies Anne Koskela.
 

Kuvia viikonlopulta: www.facebook.com/asujaela