KURIKAN KOHTEET 2018

Huom! Kurikan keskustan kohteet avoinna vain la 8.9.2018!

OJA-KURIKAN MAALAISTALO

Osoite: Saukkotie 120, Kurikka

Perinteisessä pohjalaisessa pihapiirissä sijaitseva kaksifooninkinen pohjalaistalo, jossa riittää nähtävää. Laura Kivimäen omistamassa maalaispihapiirissä aivan Kurikan keskustan läheisyydessä pääset tutustumaan yli satavuotiaan talon historiaan! Kohteessa myös pihakirppis.
 

KURIKAN KAMPUS JA ASUNTOLA 

Osoite: Huovintie 1 ja 1b, Kurikka

Kurikan Kampuksen ja asuntolan ovet avautuvat ensimmäisen kerran yleisölle. Tule tutustumaan uuteen ja monipuoliseen 800 opiskelijan kampukseen ja vieressä sijaitsevaan 70 paikkaiseen opiskelija-asuntolaan.

Kierrokset vain oppaan johdolla. Kierroksen kesto noin 20 min/kohde.Siirtymiseen varattu 10 min.

Kierrokset alkavat tasatunnein:

KAMPUS: klo 10–15  & ASUNTOLA: klo 10.30–15.30


KERROSTALOKAKSIO

Osoite: Kankaantie 6, Kurikka

Asunto Oy Kurikan Kyrönjoen Helmi on valmistunut kesällä 2017. Tule tutustumaan laadukkaaseen kerrostaloasumiseen Kyrönjoen rannalla ja ihailemaan upeita maisemia. Kohdetta esittelee Pohjanmaan Kiinteistöpörssi Oy.

Kohteessa on kurikkalaisen Zico`ssisustusliikkeen suunnittelema sisustus

Kohde on myynnissä.

HURMAAVA MUMMONMÖKKI 

Osoite: Myllytöyräntie 5, Mieto

Vuonna 1936 rakennettu 30 m2 kokoinen mummonmökki, josta löytyy paljon historiaa. Jukka Pyhälahti ja Riitta Laihosola ostivat kiinteistön, jonka tontilla mökki sijaitsee. Nykyisin se toimii vanhojen tavaroiden aarreaittana ja rauhoittumispaikkana, kesäisin myös vierasmajana ja leikkipaikkana.


OMAKOTITALO, MÄNNISTÖ

Osoite: Paavolantie 175, Kurikka

Kesäkuussa 2018 valmistunut omakotitalo, joka on rakennettu omalla osaamisella ja talkootyöllä. Tässä uudiskohteessa on otettu huomioon käytännöllisyys ja pyritty välttämään hukkaneliöitä. Kohde sijaitsee lähellä keskustaa luonnon helmassa.