Palvelut yrittäjille

Yrityspalvelupiste Formu palvelee yrittäjiä ja kuntalaisia aivan Kurikan ydinkeskustassa. Palveluperiaatteenamme on ns. yhden luukun periaate eli kauttamme yrittäjä saa tiedon siitä mihin mennä ja miten toimia. Kaupunki tarjoaa verkostojensa ja yhteistyökumppaneidensa kautta kattavat yrityspalvelut aloittaville, toimiville, kasvaville ja kansainvälistyville yrityksille. Kauttamme saat neuvot mm. yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, koulutukseen, rahoitukseen ja sukupolvenvaihdokseen liittyvissä asioissa. Meiltä löytyy tiedot myös vapaista toimitiloista ja tonteista. Tiedon haku ja välitys sekä yhteyksien rakentaminen ovat meille arkipäivää.

Yritystulkki

Kurikan kaupunki tarjoaa yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille Yritystulkki - palvelun. Tietopankki sisältää ajantasaista tietoa yritystoiminnan eri osa-alueilta ja se on käytettävissä vaivattomasti netin kautta. Palvelu sisältää sekä aloittavan yrittäjän että toimivan yrityksen tarvitsemaa tietoa.

Palvelusta löydät tietoa mm. liiketoiminnan suunnittelusta, hinnoittelusta, kustannuslaskennasta, rahoituksesta ja yritysmuodoista. Yritystulkista löytyvät myös oppaat yrityksen hallintoon, talouteen ja markkinointiin. Sieltä saat käyttöösi erilaisia täytettäviä lomakkeita ja sopimuspohjia. Palvelussa on myös hinnoittelun, taloussuunnittelun ja investointien laskentaohjelmia. Lue lisää >>

Suomi.fi

Suomi.fi on julkisten yrityspalveluorganisaatioiden yhdessä muodostama palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Yrityssuomi.fi on käyttäjälle maksuton verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ja palveluja yritystoiminnan käynnistämiseen, kasvattamiseen, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. Verkkopalvelu sisältää myös asiointipalveluja ja lomakkeita.

Kurikan yrityskummit

Kurikan yrityskummeja ovat Esko Reinonpoika Alanko, ekonomi Jussi-Pekka Hakola, toimitusjohtaja Pentti Kivinen, varatoimitusjohtaja Jukka Koivisto, toimitusjohtaja Risto Käkelä, professori Jarmo Leppiniemi ja maatalous- ja metsätieteiden tohtori Jyrki Niemi. Kurikan yrityskummit osallistuvat Kurikan elinkeinoelämän kehittämiseen.

Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat

Vuorovuosittain Kurikassa, Ilmajoella ja seuraavaksi ensi kertaa Kauhajoella järjestettävän Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinoiden perusajatus on tarjota yrityksen myyntiä tai ostoa suunnitteleville mahdollisuus kohdata toisensa helposti ja aloittaa kaupankäynti. Vuonna 2019 tapahtuma toteutetaan ensi kertaa Kauhajoella.