Puhtaus- ja ruokapalvelut

Puhtaus- ja Ruokapalvelut on tekniikan alainen yksikkö. Puhtauspalveluiden tehtävänä on tuottaa kaupungin kiinteistöille asiantuntevaa ja tarkoituksenmukaista puhtauspalvelua tehokkaasti ja taloudellisesti. Puhdistuspalveluiden työmäärät perustuvat puhdistustyön mitoitukseen. Asiakkaina ovat eri hallintokunnat ja JIK:n toimipisteet.

Ruokapalveluiden tehtävänä on valmistaa laadukkaita, ravitsevia ja terveellisiä aterioita. Valtion Ravitsemusneuvottelukunnan laatimat ravitsemussuositukset ohjaavat ruokalistasuunnittelua eri asiakasryhmille. Elintarvikehankinnat ovat keskitetty Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hankintarenkaalle.

Oivahymy.fi

Puhtauspalvelut

Keskitetty puhtauspalvelu tuottaa palveluja kaupungin toimitiloille. Tavoitteena on saada taloudellisesti aikaan puhdas, viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö tiloja käyttäville ja niissä asioiville
Hyvä puhtaustaso takaa osaltaan kaupungin toimitilaomaisuuden arvon, kunnon ja käyttökelpoisuuden.

Puhdistettavia kohteita ovat mm. koulut, päiväkodit, liikuntatilat, uimahallit, kirjastot, toimistotilat, JIK kohteet  ja osaksi JAKK:n tiloja. 2016 vuonna siivoustyökohteita on 88 kpl ja niissä puhdistettavaa alaa on n. 102 000m².

Ruokapalvelut

Tehtävänämme on tuottaa laadukkaita palveluita kaikille yhteistyökumppaneillemme. Asiakkaiden tarpeet, saavutettu luottamus ja taloudellisuus ohjaavat toimintaamme. Houkutteleva, tuoksuva ja terveellinen ruoka viihtyisässä ympäristössä on päivän lepohetki arjen askareissa.