Tukea lapsen kehitykseen

 

LASTENNEUVOLA
Neuvola toimii osana JIK Kurikan ja Jalasjärven perhekeskusta.  Lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä pulmissa alueesi lastenneuvolan terveydenhoitajalta voit kysyä neuvoa asiaan.    Voit myös sopia tarvittaessa ajan neuvolakäyntiä varten. Terveydenhoitaja ohjaa tarvittaessa asiaan liittyviin tarkempiin tutkimuksiin esim. lääkärille, puheterapeutilla, fysioterapeutille tai toimintaterapeutille.
Yhteystiedot
 

PERHENEUVOLA
Perheneuvola toimii osana JIK Kurikan ja Jalasjärven perhekeskusta. Perheneuvola tukee lapsia, perheitä ja nuoria erilaisissa elämäntilanteisiin liittyvissä ongelmissa yhdessä perheen kanssa. Voit tilata perheneuvolaan ajan:
Yhteystiedot


KURIKAN VARHAISKASVATUS
 

VARHAISERITYISKASVATUS
Päivähoidossa olevilla lapsilla on mahdollisuus saada varhaiserityiskasvatusta.  Varhaiserityiskasvatus on lapsen tuen tarpeen mahdollisimman varhaista tunnistamista, hoitamista ja tarvittaessa jatkotutkimuksiin ohjaamista. (sisältää mm. KIERTÄVÄN ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN PALVELUT)


KURIKAN SEURAKUNNAN LAPSITYÖ (mm. päiväkerho, pyhäkoulu)
Seurakunnan lapsityö tukee lapsiperheitä kristillisessä kasvatuksessa. Lapsille ja perheille järjestetään monipuolista toimintaa, jossa korostuu lapsen merkitys ja lapsen ainutkertaisuus.
Päiväkerhot

Pyhäkoulut
 

KURIKAN HELLUNTAISEURAKUNNAN LAPSI- JA VARKKITYÖ
Kerho on tarkoitettu kaikille 7-13 vuotiaille. (tätä nuoremmat lapset huoltajan/aikuisen seurassa.)

JURVAN HELLUNTAISEURAKUNTA
 

KURIKAN VAPAASEURAKUNTA, LAPSITYÖ-VARKKIKERHOT
Kerho on tarkoitettu kaikille 7-13 vuotiaille. (tätä nuoremmat lapset huoltajan/aikuisen seurassa.)
Tapahtumat