JALASJÄRVEN KOHTEET 2018

Huom! Jalasjärven kohteet avoinna vain su 9.9.2018!


POHJALAISTALO

Osoite: Metsäperäntie 172, Luopajärvi

Salla ja Antti Kurikan vuonna 1914 rakennetussa pohjalaistalossa eletään aktiivista lapsiperheen elämää, johon äidin sisustusvimma antaa omanlaisensa mausteen. Elämää keltaisessa talossa –blogia pitävälle Sallalle sisustaminen ja remontointi on elämäntapa. Se näkyy hyvin kauniissa kodissa, jossa on koko ajan pieniä projekteja työn alla.

Luopajärven koulun vanhempaintoimikunta pitää paikan päällä pop up -kahvilaa.

NUORTEN ASU & ELÄ, NUORISOTALO WILHOLA

Osoite: Knuuttilantie 6, Jalasjärvi

Yhdessä pelailua ja huikeita palkintoja! Tarjolla kahvia ja pullaa!

Tule tutustumaan nuorisotoimeen, Qrikka e-Sportin toimintaan, nuorten työpajaan sekä kurikan kirjastojen toimintaan. Yhteistyössä MLL-Jalasjärvi ja Mukula Ry.

 

OMAKOTITALO, ENTINEN MEIJERI

Osoite: Tokerotie 5, Jokipii

Pirjo Pystykoski-Sopasen ja Jyrki Sopasen omistama yli satavuotias meijerirakennus. Aivan Jalasjoen rannalla Jokipiissä sijaitseva kohde huokuu historiaa. Kartanomaisessa rakennuksessa riittää nähtävää. Kohteessa on nimetty huoneita meijeriteemaan sopivalla tyylillä. Sieltä löytyy mm. meijerityttöjen kuveskamareita ja voikellari.

 

VANHA MAALAISTALO

Osoite: Hirvijärventie 366, Jalasjärvi

Arkkitehti Hanna Rannon sukutaloa on kunnostettu kuunnellen talon tarinaa. Perinnerakentaminen on kunniassa, mutta nykyajan mukavuuksillekin on sijaa. Kohteessa on myös Färit sekaisin -taidenäyttely, jossa on esillä Hannan ja hänen ystäviensä kesän taideleirin tuotoksia.

 

VUOHILUOMAN PAPPILA, JUUSTOPORTTI OY

Osoite: Kurssitie 2, Jalasjärvi

Pitkän historian omaava rakennus, jossa Sibeliuskin perheineen vieraili vuonna 1915. Kohdettakunnostetaan parhaillaan vanhaa tyyliä kunnioittaen, unohtamatta kuitenkaan tämän päivän käytännöllisiä ratkaisuja. Kohteen monipuoliset tilat tulevat mm. kokous- ja juhlakäyttöön.

 

VALMISTUVA RIVITALO

Osoite: Alalamminkuja 4, Jalasjärvi

Alalamminkuja 4, Jalasjärvi KAV-rakennus Oy:n uudiskohde aivan Jalasjärven keskustassa. Tule tutustumaan millainen on upouusi  pian valmistuva rivitalokohde. Yksiasunnoista on vielä vapaana!

Kohde on myynnissä.