Tuo yrityksesi huippupaikalle

Magneetti houkuttelee kolmostien ostovoimaa

Kurikan Magneetti on uusi yritysalue ja kaupungin ykköshanke, joka yhdistää keskustan ja kolmostien vilkkaan valtaväylän. Kolmostiellä ja tiellä 67 kulkee Kurikan keskustan ohi joka päivä merkittävä ostovoima. Magneetin risteyksen uusi sisääntulotie tulee suoraan keskustaan, joka samalla muuttuu entistä kaupunkimaisemmaksi.

Kolmostiellä ja tiellä 67 kulkee Kurikan keskustan ohi joka päivä merkittävä ostovoima. Uusissa tiesuunnitelmissa nykyisen kahden liittymän sijasta tulee yksi liittymä valtatielle, jolloin liikennemäärät huomattavasti Magneetin kohdalla kasvavat. 

Magneettiin sopii mainiosti esimerkiksi uuden sukupolven huoltoasema, huonekalumyymälöitä, auto- ja koneliikkeitä sekä muun muassa viherrakentamisen toimijoita. Alue on sijainniltaan houkutteleva kohde rakennusliikkeille ja kiinteistösijoittajille sekä kauppa- ja palveluketjuille. 

Magneetin vetovoima vahvistaa ja virkistää paikallista ja alueellista liike-elämää ja sen erikoistavarakaupan kehittymistä. Magneettiin kaavaillaan tilaa noin 200 000 m². Tontteja voidaan räätälöidä yritysten tarpeiden mukaan. Lue lisää esitteestä >>

Ikari -vahva keskittymä kolmostien kupeessa

Ikarin teollisuusalue on kolmostien välittömässä läheisyydessä Kurikan keskustan ja uuden Magneetin alueen tuntumassa. Alueen pinta-ala on noin 90 hehtaaria ja tonttimaata löytyy noin 70 hehtaaria. Myytävät ja vuokrattavat tontit ovat kooltaan noin 10 000 m², mutta kaupunki myös tarvittaessa räätälöi tontteja tarpeiden mukaan. Tonteilla on valmis kunnallistekniikka ja alueella on kaukolämpö. Myös toimitilojen rakentaminen lunastusperiaatteella on mahdollista, kysy rohkeasti lisää!

Ikarin alueella toimii tällä hetkellä vahvaa metalli-, sisustus- ja huonekaluteollisuutta, kuljetusliikkeitä, koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden tukkukauppaa sekä lounasravintola ja palveluyrityksiä.

Ikarin alueen kartta  

Kivistön teollisuusalue, Jalasjärvi

Kivistönkylän teollisuusalue sijaitsee Jalasjärvellä keskustan tuntumassa Valtatie kolmen ja Seinäjoentien eli VT 19 risteyksessä. Alueen sijainti on poikkeuksellisen hyvä. Alueen pinta-ala on noin 20 hehtaaria. Alueella on  kunnallistekniikka ja kaukolämpö Jalastuuleen asti. Alue on räätälöivissä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lähialueella on huoltamotoimintaa, ilmastointialan yritys, elintarviketeollisuutta ja koulutustoimintaa.

Teollisuusalue, Jalasjärvi

Tämä teollisuusalue sijaitsee Jalasjärvellä Valtatie kolmen länsipuolelle Jalasjärven keskustan läheisyydessä. Alueen koko on noin 1000 hehtaaria ja tonttien koko vaihtelee 4000-15000 m². Alueella on kunnallistekniikka ja Kurikan kaukolämmön piste sijaitsee alueella. Tontteja myydään tai vuokrataan. Tiloja voidaan rakentaa lunastusperiaatteella. Alueen tuntumassa  on monipuolista  yritystoimintaa mm. puutuote-, metalli- ja betonialan yrityksiä sekä huonekalu-, rengas-, autotarvike- ja kodinkoneliikkeitä.

Salontie teollisuusalue, Jurva

Alue sijaitsee Jurvan tien varrella lähellä Jurvan keskustaajamaa. Aleen koko on 20 hehtaaria ja tonttikoot ovat 4000-15000 m². Alueella on kunnallistekniikka ja Kurikan kaukolämmön piste sijaitsee alueella. Tontit myydään tai vuokrataan. Tiloja voidaan rakentaa myös lunastusperiaatteella. Alueella on mm. huonekalu- ja puutuotealan yritystoimintaa sekä palveluyrityksiä.

Koskimäen teollisuusalue, Jurva

Koskimäen teollisuusalue sijaitsee Jurvassa Vaasan tien varressa Jurvan uuden paloaseman vieressä. Alueella on yksi 5418 m² tontti, joka on jaettavissa. Alueella on kunnallistekniikka ja kaukolämpö. Tontti myydään tai vuokrataan. Toimitilojen rakentaminen lunastusperiaatteella on myös mahdollista.

Kohteet kartalla >>

Tunnetko vetoa Kurikkaan?
Ota yhteys:

Apulaiskaupunginjohtaja Juha Luukko
juha.luukko@kurikka.fi puh. 044 5502639