Tuo yrityksesi huippupaikalle

Magneetti houkuttelee kolmostien ostovoimaa

Kurikan Magneetti on uusi yritysalue ja kaupungin ykköshanke, joka yhdistää keskustan ja kolmostien vilkkaan valtaväylän. Kolmostiellä ja tiellä 67 kulkee Kurikan keskustan ohi joka päivä merkittävä ostovoima. Magneetin risteyksen uusi sisääntulotie tulee suoraan keskustaan, joka samalla muuttuu entistä kaupunkimaisemmaksi.

Kolmostiellä ja tiellä 67 kulkee Kurikan keskustan ohi joka päivä merkittävä ostovoima. Uusissa tiesuunnitelmissa nykyisen kahden liittymän sijasta tulee yksi liittymä valtatielle, jolloin liikennemäärät huomattavasti Magneetin kohdalla kasvavat. 

Magneettiin sopii mainiosti esimerkiksi uuden sukupolven huoltoasema, huonekalumyymälöitä, auto- ja koneliikkeitä sekä muun muassa viherrakentamisen toimijoita. Alue on sijainniltaan houkutteleva kohde rakennusliikkeille ja kiinteistösijoittajille sekä kauppa- ja palveluketjuille. 

Magneetin vetovoima vahvistaa ja virkistää paikallista ja alueellista liike-elämää ja sen erikoistavarakaupan kehittymistä. Magneettiin kaavaillaan tilaa noin 200 000 m². Tontteja voidaan räätälöidä yritysten tarpeiden mukaan. Lue lisää esitteestä >>

Ikari -vahva keskittymä kolmostien kupeessa

Ikarin teollisuusalue on kolmostien välittömässä läheisyydessä Kurikan keskustan ja uuden Magneetin alueen tuntumassa. Alueen pinta-ala on noin 90 hehtaaria ja tonttimaata löytyy noin 70 hehtaaria. Myytävät ja vuokrattavat tontit ovat kooltaan noin 10 000 m², mutta kaupunki myös tarvittaessa räätälöi tontteja tarpeiden mukaan. Tonteilla on valmis kunnallistekniikka ja alueella on kaukolämpö. Myös toimitilojen rakentaminen lunastusperiaatteella on mahdollista, kysy rohkeasti lisää!

Ikarin alueella toimii tällä hetkellä vahvaa metalli-, sisustus- ja huonekaluteollisuutta, kuljetusliikkeitä, koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden tukkukauppaa sekä lounasravintola ja palveluyrityksiä.

Ikarin alueen kartta  

Tunnetko vetoa Magneettiin tai Ikariin? Ota yhteys:

Hannu Alanen
kehittämispäällikkö
p. 0500 401 200
hannu.alanen@kurikka.fi