Yrityspalvelupiste Formu palvelee Kurikan ydinkeskustassa osoitteessa Keskuspuistikko 14. Formu on avoinna ma-pe klo 9-11 ja 12-15 sekä sopimuksen mukaan. Kauttamme yrittäjä saa käytännön neuvoja yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Meiltä löytyvät tiedot vapaista toimitiloista ja tiloissamme järjestetään myös tilaisuuksia alueen yrittäjille. Formussa sijaitsee yritysasiamies Anne Koskelan työpiste. Tule juttusille tai kutsu meidät yrityskäynnille!

Kyllä kiitos, tilaan elinkeinotoimen uutiskirjeen. Palvelumme löydät myös esitteestä, Youtube-videosta ja Facebookista.

Ajankohtaista

Anne yrittää -kirjaimellisesti
Kurikan yritysasiamies Anne Koskelan tempaus hypätä kurikkalaisten yrittäjien saappaisiin sai yrittäjäpiireissä innostuneen vastaanoton. Ideana on vuoden aikana hypätä joka kuukausi konkreettisesti yrittäjän saappaisiin, tehdä yhdessä töitä sekä oppia puolin ja toisin. Kevätkauden hakuun ilmoittautui yhteensä 35 yritystä, joista arvottiin tammi-kesäkuun työpaikat. Toukokuun hakuun ilmoittautui yli 20 yritystä. Valinnat suoritetaan toimialakohtaisella arvonnalla toukokuun loppuun mennessä.

Tammikuu: Anne yrittää maatilalla (Koskenojan Tila Oy, Jalasjärvi)
Helmikuu: Anne yrittää kauppiaana (Jurvan Asuste, Jurva)
Maaliskuu: Anne yrittää konepajalla (Rumko Oy, Jalasjärvi)
Huhtikuu: Anne yrittää käsityöyrittäjänä (Tainan Paja, Kurikka)
Toukokuu: Anne yrittää rakentaa (Väripiirto Oy, Kurikka)
Kesäkuu: Anne yrittää perinnerakentajana (Perinnerakentaja Leo Lönnroth Oy, Kurikka)
Heinä-joulukuu: julkaistaan toukokuun loppuun mennessä

Annen seikkailuja yrittäjyyden maailmassa voi seurata osoitteessa www.kurkkaa.fi/blogi

Alihankintamessut 2017
Kurikan kaupunki osallistuu Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymän yhteisosastolla C1150 Tampereen Alihankintamessuille 26.–28.9.2017. Mukaan mahtuu vielä 2-3- yritystä Kurikasta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä anne.koskela@kurikka.fi tai p. 044 732 4196

Tilaisuuksia yrittäjille

7.10. Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat
18.11. Yrittäjägaala

Formusta apua joka askeleelle

  • Yrittäjien neuvonta ja ohjaus asiantuntijoille
  • Tilaisuudet, työpajat ja tapahtumat eri teemoilla
  • Liiketoimintasuunnitelmassa avustaminen
  • Investointi- ja kehittämistukien neuvonta
  • Toimitilojen kartoitus ja esittely
  • Opinnäytetyöntekijöiden ja työharjoittelijoiden välittäminen
  • Sosiaalisen median kanavat ja yhteismarkkinointi (mm. esitteet, messut)

Yrityspalvelupiste Formun asiantuntijat

Seinäjoen ammattikorkeakoululta voit saada apua vaikkapa markkinatutkimukseen, tuotetestaukseen tai työharjoitteluun.  Opiskelijatyön lisäksi saatavilla myös maksullista projektitoimintaa ammattilaisin voimin. Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun edustaja Tarja Sandvikin työpiste sijaitsee Formussa. Lisätiedot: tarja.sandvik@seamk.fi tai 040 680 7180.

LEADER Suupohja palvelee kehittämis- ja hanketoimintaan sekä kylä- ja järjestötoimintaan liittyvissä asioissa. Edustaja paikalla tiistaisin ja sopimuksen mukaan. Lisätiedot: paavo.mattila@leadersuupohja.fi tai 0400 423 401.  

Uusyrityskeskus Neuvoa-antava tarjoaa maksuttomia palveluita aloittaville yrittäjille, kuten neuvontaa liikeidean arviointiin, rahoitukseen, verotukseen ja yritysmuodon valintaan. Yritysneuvoja tavattavissa Formussa to 1.6., ma 12.6., ma 19.6. ja ke 28.6. Heinäkuulla neuvonta-ajat varattavissa Seinäjoen toimistolle. Varaa aika (9.00/10.30/13.00/14.30) Uusyrityskeskuksesta numerosta (06) 414 8005.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät palvelee omistajanvaihdoksissa yrityskaupan osapuolia luottamuksellisesti ja maksutta. Ajanvaraus: Sari Koskela, sari.koskela@yrittajat.fi tai 050 593 9739.

Kansainvälisyyskeskus Inka palvelee työlupiin ja työnteko-oikeuksiin liittyen työnantajia, joilla on ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä. Ajanvaraus: Agnes Szeman, agnes.szeman@suupohja.fi tai p. 040 641 6374.

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa neuvontaa mm. starttirahaan liittyen. Ajanvaraus: Kari Hakkola, kari.hakkola@te-toimisto.fi tai p. 0295 046 541.

Finnvera tarjoaa rahoitusratkaisuja yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä vientiin. Ajanvaraus: Sirpa Riihimäki, sirpa.riihimaki@finnvera.fi tai 029 460 2356.

Muut sidosryhmätoimijat paikalla sovittaessa.

Muut palvelut yrittäjille >>

 

Yhteystiedot, palvelut yrityksille

Alanen Hannu
kehittämispäällikkö

0500 401 200
Koskela Anne
yritysasiamies

044 732 4196

Tilaa yritysasiamiehen sähköinen uutiskirje