Yrityspalvelupiste Formu palvelee Kurikan ydinkeskustassa osoitteessa Keskuspuistikko 14. Formu on avoinna ma-pe klo 9-11 ja 12-15 sekä sopimuksen mukaan. Kauttamme yrittäjä saa käytännön neuvoja yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Meiltä löytyvät tiedot vapaista toimitiloista ja tiloissamme järjestetään myös tilaisuuksia alueen yrittäjille. Formussa sijaitsee yritysasiamies Anne Koskelan työpiste. Tule juttusille tai kutsu meidät yrityskäynnille!

Kyllä kiitos, tilaan elinkeinotoimen uutiskirjeen. Palvelumme löydät myös esitteestä, Youtube-videosta ja Facebookista.

Ajankohtaista

Työvoimatarvekysely Kurikan metallialan yrityksille 
Onko yrityksellänne tarvetta rekrytoida uutta työvoimaa? Toivomme yrittäjien täyttävän lyhyen kyselyn:  Työvoimatarvekysely metallialan yrityksille

Yrittäjägaala 18.11.
Lue lisää www.kurikka.fi/yrittajagaala

Anne yrittää -kirjaimellisesti
Kurikan yritysasiamies Anne Koskela keksi marraskuussa 2016 idean, jolla pystyy syventämään ymmärrystään yrittäjien arjesta. Anne yrittää –tempauksessa yritysasiamies tekee vuoden 2017 aikana yrittäjän kanssa yhdessä töitä yhden päivän kuukaudesta ja oppimista tapahtuu puolin ja toisin. Yrittäjien saappaisiin hyppääminen sai innostuneen vastaanoton yrittäjäpiireissä. Työpaikkojen arvontaan osallistui yhteensä 56 yritystä Kurikasta. Annen seikkailuja yrittäjyyden maailmassa voi seurata osoitteessa www.kurkkaa.fi/blogi.

Tammikuu: Anne yrittää maatilalla (Koskenojan Tila Oy, Jalasjärvi)
Helmikuu: Anne yrittää kauppiaana (Jurvan Asuste, Jurva)
Maaliskuu: Anne yrittää konepajalla (Rumko Oy, Jalasjärvi)
Huhtikuu: Anne yrittää käsityöyrittäjänä (Tainan Paja, Kurikka)
Toukokuu: Anne yrittää rakentaa (Väripiirto Oy, Kurikka)
Kesäkuu: Anne yrittää perinnerakentajana (Perinnerakentaja Leo Lönnroth Oy, Kurikka)
Heinäkuu: Anne yrittää hevostilalla (Rinta-Kurikan Ratsutila)
Elokuu: Anne yrittää tekstiilisuunnittelijana (Keltainen Kookos)
Syyskuu: Anne yrittää nuohoojana (Nuohous ja Ilmastointi Tohtorit Oy)
Lokakuu: Anne yrittää työlaitevalmistajana (Hyväkone Oy)
Marraskuu: Anne yrittää musiikkistudiolla (A-Saundi Studiot)
Joulukuu: Perhekoti Koskela

Maksuttomia tilaisuuksia yrittäjille

16.11. Pop Up Formu, Jalasjärvi
20.11. Tee itse Facebook- mainos -työpaja

Formusta apua joka askeleelle

  • Yrittäjien neuvonta ja ohjaus asiantuntijoille
  • Tilaisuudet, työpajat ja tapahtumat eri teemoilla
  • Liiketoimintasuunnitelmassa avustaminen
  • Investointi- ja kehittämistukien neuvonta
  • Toimitilojen kartoitus ja esittely
  • Sosiaalisen median kanavat ja yhteismarkkinointi (mm. esitteet, messut)

Yrityspalvelupiste Formun asiantuntijat

Seinäjoen ammattikorkeakoululta voit saada apua vaikkapa markkinatutkimukseen, tuotetestaukseen tai työharjoitteluun.  Opiskelijatyön lisäksi saatavilla myös maksullista projektitoimintaa ammattilaisin voimin. Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun edustaja Tarja Sandvikin työpiste sijaitsee Formussa. Lisätiedot: tarja.sandvik@seamk.fi tai 040 680 7180. Ps. Elinkeinotoimi teetti SeAmk Markkinatutkimuspalveluilla Kurikan alueen yritysten elinvoimatutkimuksen keväällä 2017 ja siihen vastasi 257 yrittäjää. Tutustu tutkimustuloksiin >>

LEADER Suupohja palvelee kehittämis- ja hanketoimintaan sekä kylä- ja järjestötoimintaan liittyvissä asioissa. Edustaja paikalla tiistaisin ja sopimuksen mukaan. Lisätiedot: paavo.mattila@leadersuupohja.fi tai 0400 423 401.  

Uusyrityskeskus Neuvoa-antava tarjoaa maksuttomia palveluita aloittaville yrittäjille, kuten neuvontaa liikeidean arviointiin, rahoitukseen, verotukseen ja yritysmuodon valintaan. Yritysneuvoja tavattavissa Formussa to 23.11., ma 4.12., ke 13.12. ja ke 20.12. Varaa aika (9.00/10.30/13.00/14.30) Uusyrityskeskuksesta numerosta (06) 414 8005.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät palvelee omistajanvaihdoksissa yrityskaupan osapuolia luottamuksellisesti ja maksutta. Ajanvaraus: Sari Koskela, sari.koskela@yrittajat.fi tai 050 593 9739.

Kansainvälisyyskeskus Inka palvelee työlupiin ja työnteko-oikeuksiin liittyen työnantajia, joilla on ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä. Ajanvaraus: Agnes Szeman, agnes.szeman@suupohja.fi tai p. 040 641 6374.

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa neuvontaa mm. starttirahaan liittyen. Ajanvaraus: Kari Hakkola, kari.hakkola@te-toimisto.fi tai p. 0295 046 541.

Finnvera tarjoaa rahoitusratkaisuja yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä vientiin. Ajanvaraus: Sirpa Riihimäki, sirpa.riihimaki@finnvera.fi tai 029 460 2356.

Muut sidosryhmätoimijat paikalla sovittaessa.

Muut palvelut yrittäjille >>

 

Yhteystiedot, palvelut yrityksille

Ei yhteystietoja rekisterissä antamillasi hakuehdoilla.

Tilaa yritysasiamiehen sähköinen uutiskirje