Yrityspalvelupiste Formu palvelee Kurikan ydinkeskustassa osoitteessa Keskuspuistikko 14. Formu on avoinna ma-pe klo 9-11 ja 12-15 sekä sopimuksen mukaan. Kauttamme yrittäjä saa käytännön neuvoja yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Meiltä löytyvät tiedot vapaista toimitiloista ja tiloissamme järjestetään myös tilaisuuksia alueen yrittäjille. Formussa sijaitsee yritysasiamies Anne Koskelan työpiste. Tule juttusille tai kutsu meidät yrityskäynnille!

Kyllä kiitos, tilaan yritysasiamiehen uutiskirjeen. Palvelumme löydät myös esitteestä, Youtube-videosta ja Facebookista.

Apua joka askeleella

  • Yrittäjien neuvonta ja ohjaus asiantuntijoille
  • Tilaisuudet, työpajat ja tapahtumat eri teemoilla
  • Liiketoimintasuunnitelmassa avustaminen
  • Investointi- ja kehittämistukien neuvonta
  • Toimitilojen kartoitus ja esittely
  • Opinnäytetyöntekijöiden ja työharjoittelijoiden välittäminen
  • Sosiaalisen median kanavat ja yhteismarkkinointi (mm. esitteet, messut)

Ajankohtaista

Vastaa ja vaikuta tunnettuus- ja asiakaspalvelutyytyväisyyskyselyyn
SeAmkin tradenomiopiskelija Mari Mikkola tekee tutkimusta, jolla selvitetään miten hyvin Yrityspalvelupiste Formu ja sen palvelut tunnetaan alueellamme. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Vastausaikaa on 31.3.2017 saakka ja vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Vastaa ja vaikuta >>

Anne yrittää -kirjaimellisesti
Kurikan yritysasiamies Anne Koskelan tempaus hypätä yrittäjien saappaisiin sai yrittäjäpiireissä innostuneen vastaanoton. Ideana on vuoden aikana hypätä joka kuukausi konkreettisesti yrittäjän saappaisiin, tehdä yhdessä töitä sekä oppia puolin ja toisin. Kevätkauden hakuun ilmoittautui yhteensä 35 yritystä, joista arvottiin tammi-kesäkuun työpaikat.

Tammikuu: Anne yrittää maatilalla (Koskenojan Tila Oy, Jalasjärvi)
Helmikuu: Anne yrittää kauppiaana (Jurvan Asuste, Jurva)
Maaliskuu: Anne yrittää konepajalla (Rumko Oy, Jalasjärvi)
Huhtikuu: Anne yrittää käsityöyrittäjänä (Tainan Paja, Kurikka)
Toukokuu: Anne yrittää perinnerakentajana (Perinnerakentaja Leo Lönnroth Oy, Kurikka)
Kesäkuu: Anne yrittää rakentaa (Väripiirto Oy, Kurikka)

Toukokuussa haku jatkuu vielä heinä-joulukuun työpaikoista. Yritysasiamies Anne Koskelan seikkailuja yrittäjyyden maailmassa voi seurata osoitteessa www.kurkkaa.fi/blogi

Maksuttomia tilaisuuksia yrittäjille

28.3. Poimi bisnestä: yhteistyötarjouksia Suomesta ja maailmalta
29.3. Pilvipalvelut käyttöön -työpaja
5.4. Konsulttipäivä yrittäjille
19.4. Sosiaalisen median työkalupakki
25.4. Yrityksen hallitukseen asiantuntijajäsen
9.5. Pienyrityksen tietoturva
12.5. Formun kevätkahvit
7.10. Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat

Avointa työtilaa joka kuukausi

Formu muuntautuu avoimeksi työtilaksi joka kuukauden kolmas torstai klo 17.30–20.00. Tuolloin ovat käytettävissä yritysasiamiehen ja/tai korkeakouluasiamiehen neuvonta-, ideointi- ja sparrauspalvelut.  Tule kirjoittamaan liiketoimintasuunnitelmaa, kysymään vinkkejä tai vaikkapa päivittämään sosiaalista mediaa. Tarvitset vain oman koneen, me tarjoamme nettiyhteyden ja kaffit. Huom! Vuoden 2017 alustava muutamme vähäisen kysynnän vuoksi käytöntöjä siten, että työtilailtaan tulee ilmoittautua viimeistään edellisenä tiistaina. Viihdy hetki tai koko ilta – aikataulut ovat päätettävissäsi.

Yrityspalvelupiste Formun asiantuntijat

Seinäjoen ammattikorkeakoululta voit saada apua vaikkapa markkinatutkimukseen, tuotetestaukseen tai työharjoitteluun.  Opiskelijatyön lisäksi saatavilla myös maksullista projektitoimintaa ammattilaisin voimin. Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun edustaja Tarja Sandvikin työpiste sijaitsee Formussa. Lisätiedot: tarja.sandvik@seamk.fi tai 040 680 7180.

LEADER Suupohja palvelee kehittämis- ja hanketoimintaan sekä kylä- ja järjestötoimintaan liittyvissä asioissa. Edustaja paikalla tiistaisin ja sopimuksen mukaan. Lisätiedot: paavo.mattila@leadersuupohja.fi tai 0400 423 401.  

Uusyrityskeskus Neuvoa-antava tarjoaa maksuttomia palveluita aloittaville yrittäjille, kuten neuvontaa liikeidean arviointiin, rahoitukseen, verotukseen ja yritysmuodon valintaan. Yritysneuvoja tavattavissa Formussa to 30.3., ma 10.4., ke 19.4. ja ke 26.4. Varaa aika (9.00/10.30/13.00/14.30) Uusyrityskeskuksesta numerosta (06) 414 8005.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät palvelee omistajanvaihdoksissa yrityskaupan osapuolia luottamuksellisesti ja maksutta. Ajanvaraus: Sari Koskela, sari.koskela@yrittajat.fi tai 050 593 9739.

Kansainvälisyyskeskus Inka palvelee työlupiin ja työnteko-oikeuksiin liittyen työnantajia, joilla on ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä. Ajanvaraus: Agnes Szeman, agnes.szeman@suupohja.fi tai p. 040 641 6374.

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa neuvontaa mm. starttirahaan liittyen. Ajanvaraus: Kari Hakkola, kari.hakkola@te-toimisto.fi tai p. 0295 046 541.

Finnvera tarjoaa rahoitusratkaisuja yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä vientiin. Ajanvaraus: Sirpa Riihimäki, sirpa.riihimaki@finnvera.fi tai 029 460 2356.

Muut sidosryhmätoimijat paikalla sovittaessa.

Muut palvelut yrittäjille >>

 

Yhteystiedot, palvelut yrityksille

Alanen Hannu
kehittämispäällikkö

0500 401 200
Koskela Anne
yritysasiamies

044 732 4196

Tilaa yritysasiamiehen sähköinen uutiskirje