Yrityspalvelupiste Formu palvelee Kurikan ydinkeskustassa osoitteessa Keskuspuistikko 14. Formu on avoinna ma-pe klo 9-11 ja 12-15 sekä sopimuksen mukaan. Kauttamme yrittäjä saa käytännön neuvoja yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Meiltä löytyvät tiedot vapaista toimitiloista ja tiloissamme järjestetään myös tilaisuuksia alueen yrittäjille. Tule juttusille tai kutsu meidät yrityskäynnille!

Yhteydenotot:
Yritysasiamies Tarja Sandvik
tarja.sandvik@kurikka.fi


Puh. 044-3355317
Keskuspuistikko 14, KURIKKA

Tilaa elinkeinotoimen uutiskirje, niin tiedät mitä tapahtuu!

Kyllä kiitos, tilaan elinkeinotoimen uutiskirjeen. Palvelumme löydät myös esitteestä, Youtube-videosta ja Facebookista.

 

Maksuttomia tilaisuuksia yrittäjille

Miksi laadukas tuote ei yksin riitä
Aika: 12.4.2018 klo 18.00
Paikka:
Yrityspalvelupiste Formu, Keskuspuistikko 14, KURIKKA

Asiakas on tänä päivänä yhä vaativampi. Se asiakkaan saama palvelu, joka vielä eilen oli tarpeeksi, ei tänään riitä alkuunkaan. Asiakas on yhä enemmän kiinnostunut saamastaan hyödystä ja kokonaisvaltaisesta asiakkaana olemisen kokemuksesta. Suosittelut ovat hänelle tärkeämpiä kuin paraskaan yrityksen tekemä mainonta.

Marjo Kamila FT, on palvelumuotoilun kouluttaja, joka puhuu kokonaisvaltaisen palvelun merkityksestä yrityskuvan rakentamisessa. Illan aikana kuullaan mm. mistä mielikuvat syntyvät, mistä rakentuvat asiakkaan arvot ja tunteet, mikä on ympäristön ja henkilöstön merkitys palvelukokemuksessa ja millainen on asiakkaan palvelupolku ja mitkä ovat ns. totuuden hetket.
Tavoitteena on innostaa yritysten ja organisaatioiden henkilöstöä ajattelemaan ja kehittämään yrityskuvaansa kokonaisvaltaisesti.

Ilta on yksi Kurikassa pidettävistä Epanet-tilaisuuksista. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Seinäjoen Yliopistokeskuksen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun maakuntakorkeakoulun kanssa.

Ilmoittautumiset viimeistään erikoisruokavaliot mainiten 10.4.2018 mennessä: tarja.sandvik@kurikka.fi puh. 044 3355317

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Yrittäjä, tiedätkö miten uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa liiketoimintaasi?
Aika: 17.4.2018 klo 17.30
Paikka: Yrityspalvelupiste Formu, Keskuspuistikko 14, KURIKKA

Uusi EU-tasoinen tietosuoja-asetus astuu voimaan 26.5.2018! Sen tavoitteena on tarjota EU kansalaisille yksityisyyden suojaa digitalisaatiomurroksessa.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta. Illan aikana käydään mm. seuraavia asioita läpi:

 • Tietosuoja-asetuksen tausta ja tarve
 • Eri toimijoiden erilaiset roolit
 • Tiedon omistaja
 • Tiedon käsittelijä
 • Rekisteröidyn oikeudet
 • Erityisryhmät
 • Tietotilinpäätös
 • Vaadittavat toimenpiteet

Asiantuntijana Lasse Kuivamäki, IT-Plan Oy

Tervetuloa kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Ilmoittautumiset 16.4.2018 mennessä: yritysasiamies Tarja Sandvik puh. 044-3355317 tarja.sandvik@kurikka.fi

 

Olisiko sinulla aihe, josta haluaisit tietoa tai haluaisitko olla itse asiantuntijana? Vinkkaa idoista: tarja.sandvik@kurikka.fi
 

Formusta apua joka askeleelle

 • Yrittäjien neuvonta ja ohjaus asiantuntijoille
 • Tilaisuudet, työpajat ja tapahtumat eri teemoilla
 • Liiketoimintasuunnitelmassa avustaminen
 • Investointi- ja kehittämistukien neuvonta
 • Toimitilojen kartoitus ja esittely
 • Sosiaalisen median kanavat ja yhteismarkkinointi (mm. esitteet, messut)

Yrityspalvelupiste Formun asiantuntijat

Seinäjoen ammattikorkeakoululta voit saada apua vaikkapa markkinatutkimukseen, tuotetestaukseen tai työharjoitteluun.  Opiskelijatyön lisäksi saatavilla myös maksullista projektitoimintaa ammattilaisin voimin. Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun edustaja Tarja Sandvikin työpiste sijaitsee Formussa. Lisätiedot: tarja.sandvik@seamk.fi tai 040 680 7180. Ps. Elinkeinotoimi teetti SeAmk Markkinatutkimuspalveluilla Kurikan alueen yritysten elinvoimatutkimuksen keväällä 2017 ja siihen vastasi 257 yrittäjää. Tutustu tutkimustuloksiin >>

LEADER Suupohja palvelee Kurikan ja Jurvan alueen kehittämis- ja hanketoimintaan sekä kylä- ja järjestötoimintaan liittyvissä asioissa. Edustaja paikalla tiistaisin ja sopimuksen mukaan. Lisätiedot: paavo.mattila@leadersuupohja.fi tai 0400 423 401.  

LEADER Liiveri palvelee Jalasjärven alueen kehittämis- ja hanketoimintaan sekä kylä- ja järjestötoimintaan liittyvissä asioissa. Edustaja paikalla sopimuksen mukaan. Lisätiedot: sinikka.koivumaki@liiveri.net tai 040 513 1824  


Uusyrityskeskus Neuvoa-antava tarjoaa maksuttomia palveluita aloittaville yrittäjille, kuten neuvontaa liikeidean arviointiin, rahoitukseen, verotukseen ja yritysmuodon valintaan.

 Yritysneuvoja tavattavissa Formussa ke 11.4., ke 18.4., to 26.4., ma 7.5., ti 15.5., to 24.5., pe 1.6., ma 11.6., ti 19.6., ti 26.6.

Varaa aika (9.00/10.30/13.00/14.30) Uusyrityskeskuksesta numerosta (06) 414 8005. Ajanvarauksia voi tehdä myös Uusyrityskeskuksen kotisivulla olevassa ajanvarauskalenterissa. Kaikki ajat eivät siellä ole, joten kannattaa soittaa jos sopivaa aikaa ei löydy.  Ajanvaraus Kurikkaan

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät palvelee omistajanvaihdoksissa yrityskaupan osapuolia luottamuksellisesti ja maksutta. Lisäksi tarjolla yrittäjille muun muassa hankintaneuvontaa. Lisätiedot: vaihde 06 420 5000 tai epy@yrittajat.fi

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa neuvontaa mm. starttirahaan liittyen. Ajanvaraus: Kari Hakkola, kari.hakkola@te-toimisto.fi tai p. 0295 046 541.

Finnvera tarjoaa rahoitusratkaisuja yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä vientiin. Ajanvaraus: Sirpa Riihimäki, sirpa.riihimaki@finnvera.fi tai 029 460 2356.

Muut sidosryhmätoimijat paikalla sovittaessa.

Ajankohtaista

Magneetin rakentamista koskeva tiedotustilaisuus 22.11.2017
ELY-keskuksen tiedote >>
Esitysmateriaalit:
Ajourat_kiertoliittyma
TYL Esitys työmaasta marraskuu 2017
Valtatien 3 ja kantatien 67 liikennejärjestelyt välillä Kurikankylä

Muut palvelut yrittäjille >>

 

Yhteystiedot, palvelut yrityksille

Alanen Hannu
kehittämispäällikkö

0500 401 200

Tilaa yritysasiamiehen sähköinen uutiskirje