Tontti Kurikasta

Etsitkö tonttia asemakaava-alueelta, kaupunkikeskuksen läheisyydestä tai luonnon helmasta? Kooltaan 1000-10 000 m², jossa on kunnallistekniikka ja sähkö  tasaisella ja hyvällä rakennuspaikalla? Olipa haaveissasi tontti sitten rakentamattomasta tai rakennetusta ympäristöstä, uudesta tai perinneympäristöstä, niin sellaisia meiltä Kurikasta löytyy.
.
Lähes sata kilometriä pitkän kaupungin sisään mahtuu monenlaista maisemaa ja jokaiselle sopivin asumisvaihtoehto. Tarjolla on runsaasti tontteja asemakaava-alueilla, kaupunkikeskuksen läheisyydessä ja vireissä kylissä luonnon helmassa. Idylliset jokimaisemat tuovat asumiseen oman leimansa. Yli sadan kaavatontin lisäksi kylille rakennettujen mittavien jätevesiviemäriverkostojen varsilta löytyy runsaasti tonttivaihtoehtoja.

Nyt on hyvä aika aloittaa oman kodin suunnittelu ja sijainti on monelle ensimmäisenä mielessä. Tontti on aina talon suunnittelun lähtökohta. Ota ajoissa yhteyttä – opastamme sinua kaavoitettujen alueiden rakennusvaatimuksissa ja kaava-alueiden ulkopuolisten tonttien lupamenettelyssä.

Koti Kurikasta? Tutustu kaupungin tonttitarjontaan, lue lisää >>

Yhteystiedot tontit

Sulonen Kati
kaupungingeodeetti

044 735 5441