Yrittäjän maaperää

Kurikka on yrittäjäkaupunki, joka sijaitsee yritystoiminnan kannalta keskeisellä paikalla useiden valtateiden varrella ja suurien kaupunkien läheisyydessä. Yrittämisen ja yhdessä tekemisen perinteet elävät vahvana. Kurikan päätoimialoja ovat metalli- ja huonekaluteollisuus sekä maatalous.

Yli kaksituhatta yritystä osoittaa, että Kurikka on oivallista yrittäjän maaperää. Kurikan elinkeinoelämää leimaa voimakas yritysten välinen verkostomainen yhteistyö. Kurikka innostaa yrittämään ja toivottaa uudet yritykset tervetulleiksi joukkoon!

Kaupungin Yrityspalvelupiste Formu palvelee yrittäjiä ja kuntalaisia Kurikan ydinkeskustassa. Formu on elinkeinotoiminnan osaamiskeskittymä, jossa yrittäjä tai yrittäjäksi aikova saa käytännön neuvot mihin mennä ja miten toimia yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Yrityspalvelupiste Formun kautta saa neuvoja muun muassa yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Kaupungilla on myös kattavat tiedot vapaista toimitiloista ja teollisuustonteista.