Ajankohtaista

Minigolfia ja melontaa!

 

Monipuolista vapaa-aikaa

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet takaavat virikkeellisen toimintaympäristön niin lapsille, nuorille, vanhuksille kuin työikäisillekin. Vauhtia ja vetovoimaa -esite sisältää runsaasti tekemistä ja näkemistä koko perheelle. Yksissä kansissa esitellään Kurikan majoitus- ja ruokapaikkojen lisäksi monipuolinen listaus eri aktiviteetteja. Lue lisää >>

Uimahalli Molskis, jäähalli, tennishalli, palloiluhalli Monnari ja Jurvan liikuntahalli kuntosaleineen, motocross-rata ja iso urheilukeskus, johon kuuluvat jalkapallo- ja yleisurheilukentän lisäksi pesäpallokenttä ja kaksi tenniskenttää, tarjoavat mielekkäitä vaihtoehtoja liikunnan ystäville. Useista alueen kylistä löytyy viihtyisät virkistysalueet uima-altaineen.

Omat tasokkaat harrastuspaikat löytyvät myös mm. hiihtäjille, ampumahiihtäjille, ratsastajille, jousiampujille, telinevoimistelijoille ja autourheilun ystäville. Kurikan tunnettu Eira Nevanpään Taideliikuntakoulu tarjoaa tasokasta opetusta akrobatian, sirkuksen, tanssin sekä näyttämötaiteen osa-alueilla.

Luonnonhelmassa viihtyvät saavat nauttia puolestaan monipuolisista patikkareiteistä, esimerkiksi suositulla Kurjen kierroksella Rajavuori–Levaneva–Pässilä -reitistöllä sekä Niinistön alueella.

Kulttuurin ystäville on tarjolla teatteria ja vaihtuvia näyttelyitä. Kaupungista löytyy myös korkeatasoisia museoita, monipuolinen kansalaisopisto ja musiikkiopisto sekä laadukkaat kirjastopalvelut. Kesän perinteiset markkinat kuuluvat myös asiaan.