Yrityspalvelupiste Formu palvelee Kurikan ydinkeskustassa osoitteessa Keskuspuistikko 14. Formu on avoinna ma-pe klo 9-11 ja 12-15 sekä sopimuksen mukaan. Kauttamme yrittäjä saa käytännön neuvoja yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Meiltä löytyvät tiedot vapaista toimitiloista ja tiloissamme järjestetään myös tilaisuuksia alueen yrittäjille. Tule juttusille tai kutsu meidät yrityskäynnille!

Yhteydenotot:
Yritysasiamies Tarja Sandvik
tarja.sandvik@kurikka.fi


Puh. 044-3355317
Keskuspuistikko 14, KURIKKA

Tilaa elinkeinotoimen uutiskirje, niin tiedät mitä tapahtuu!

Kyllä kiitos, tilaan elinkeinotoimen uutiskirjeen. Palvelumme löydät myös esitteestä, Youtube-videosta ja Facebookista.

 

Formusta apua joka askeleelle

  • Yrittäjien neuvonta ja ohjaus asiantuntijoille
  • Tilaisuudet, työpajat ja tapahtumat eri teemoilla
  • Liiketoimintasuunnitelmassa avustaminen
  • Investointi- ja kehittämistukien neuvonta
  • Toimitilojen kartoitus ja esittely
  • Sosiaalisen median kanavat ja yhteismarkkinointi (mm. esitteet, messut)

Yrityspalvelupiste Formun asiantuntijat

Uusyrityskeskus Neuvoa-antava tarjoaa maksuttomia palveluita aloittaville yrittäjille, kuten neuvontaa liikeidean arviointiin, rahoitukseen, verotukseen ja yritysmuodon valintaan. Yritysneuvoja tavattavissa Formussa  ti   ti 4.12., to 13.12. ja to 20.12.

Varaa aika (9.00/10.30/13.00/14.30) Uusyrityskeskuksesta numerosta (06) 414 8005. Ajanvarauksia voi tehdä myös Uusyrityskeskuksen kotisivulla olevassa ajanvarauskalenterissa. Kaikki ajat eivät siellä ole, joten kannattaa soittaa, jos sopivaa aikaa ei löydy.  Ajanvaraus Kurikkaan

Seinäjoen ammattikorkeakoululta voit saada apua vaikkapa markkinatutkimukseen, tuotetestaukseen tai työharjoitteluun.  Opiskelijatyön lisäksi saatavilla myös maksullista projektitoimintaa ammattilaisin voimin. Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun edustaja Tarja Sandvikin työpiste sijaitsee Formussa. Lisätiedot: tarja.sandvik@seamk.fi tai 040 680 7180. Ps. Elinkeinotoimi teetti SeAmk Markkinatutkimuspalveluilla Kurikan alueen yritysten elinvoimatutkimuksen keväällä 2017 ja siihen vastasi 257 yrittäjää. Tutustu tutkimustuloksiin >>

LEADER Suupohja palvelee Kurikan ja Jurvan alueen kehittämis- ja hanketoimintaan sekä kylä- ja järjestötoimintaan liittyvissä asioissa. Edustaja paikalla tiistaisin ja sopimuksen mukaan. Lisätiedot: paavo.mattila@leadersuupohja.fi tai 0400 423 401.  

LEADER Liiveri palvelee Jalasjärven alueen kehittämis- ja hanketoimintaan sekä kylä- ja järjestötoimintaan liittyvissä asioissa. Edustaja paikalla sopimuksen mukaan. Lisätiedot: sinikka.koivumaki@liiveri.net tai 040 513 1824  

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät palvelee omistajanvaihdoksissa yrityskaupan osapuolia luottamuksellisesti ja maksutta. Lisätiedot: omistajanvaihdosasiantuntija Aila Hemminki p. 050 593 9739 tai aila.hemminki@yrittajat.fi Lisäksi tarjolla yrittäjille muun muassa hankintaneuvontaa. Lisätiedot: puhelin (vaihde) 06 420 5000, toimiston sähköposti epy@yrittajat.fi   .

Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa neuvontaa mm. starttirahaan liittyen. Ajanvaraus: Kari Hakkola, kari.hakkola@te-toimisto.fi tai p. 0295 046 541.

Finnvera tarjoaa rahoitusratkaisuja yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä vientiin. Ajanvaraus: Sirpa Riihimäki, sirpa.riihimaki@finnvera.fi tai 029 460 2356.

Muut sidosryhmätoimijat paikalla sovittaessa.

 

Muut palvelut yrittäjille >>

 

 

Yhteystiedot, palvelut yrityksille

Luukko Juha
apulaiskaupunginjohtaja

044 550 2639

Tilaa yritysasiamiehen sähköinen uutiskirje